GJCNC-BP-50

Pedaran pondok:

  • Parameter Téknis
  •  1. Sumbu Kontrol: 3 sumbu
  • 2. kakuatan kaluaran: 500kn
  • 3. Laju nyabak: 120HPM
  • 4. Max Punching: ∅32 (ketebalan≤12mm)
  • 5. Ukuran Max Busbar: 6000 * 200 * 15 mm

Detil Produk

Konfigurasi Utama

Rincian Produk

GJCNC-BP-50 mangrupikeun parangkat propésional anu dirancang pikeun ngolah busbar kalayan épisién sareng akurat.

Salila ngolah peralatan ieu sacara otomatis tiasa ngagentos klem, anu épéktip pisan khususna pikeun busbar panjang. Kalayan pamrosésan na maot di perpustakaan alat, alat-alat ieu tiasa ngolah busbar ku cara nubles (liang buleud, liang oblong dll), embossing, shearing, grooving, motong sudut diisi sareng sajabina. Bérés tugas bakal dikirimkeun ku conveyor.

Alat-alat ieu tiasa cocog sareng bender CNC sareng ngabentuk lini produksi pamrosésan busbar.

Palaku Utama

Parangkat lunak GJ3D / program

GJ3D mangrupikeun parangkat lunak desain dibantuan khusus pikeun ngolah busbar. Anu tiasa kode mesin program otomatis, ngitung unggal tanggal dina ngolah, sareng nunjukkeun simulasi tina sadaya prosés anu bakal nampilkeun parobihan busbar saléngkah-léngkah kalayan jelas. Karakter ieu ngajantenkeun merenah sareng kuat pikeun nyingkahan panyandian manual anu rumit kalayan basa mesin. Sareng éta tiasa nunjukkeun sacara gembleng prosés sareng sacara épéktip nyegah bahan wast anu disababkeun ku input anu lepat.

Mangtaun-taun perusahaan parantos ngiringan ngalarapkeun téknik grafis 3D pikeun industri pamrosésan busbar. Ayeuna urang tiasa nampilkeun ka anjeun kontrol cnc anu pangsaéna sareng desain perangkat lunak di Asia.

Antarbeungeut manusa-komputer

Dina raraga nampilkeun pangalaman operasi anu langkung saé sareng inpormasi anu langkung kapaké. Alat-alatna ngagaduhan 15 "RMTP salaku antar-komputer manusa. Kalayan unit ieu anjeun tiasa gaduh inpormasi anu jelas tina prosés pembuatan sadayana atanapi alarm naon waé anu tiasa kajantenan sareng kontrol alat-alatna ku hiji panangan.

Upami anjeun kedah ngarobih inpormasi setelan pakakas atanapi parameter maot dasar. Anjeun tiasa ogé masangkeun tanggal sareng unit ieu.

Struktur mékanis

Inorder pikeun nyiptakeun struktur mékanis anu tetep, épéktip, sareng panjang umur, urang milih sekrup bola akurat tinggi, pituduh linier presisi ku Taiwan HIWIN sareng sistem servo ku YASKAWA ditambah sistem dua jepitan unik kami. Sadaya ieu di luhur nyiptakeun sistem transmisi sakumaha saé anu anjeun peryogikeun.

Kami ngembangkeun program otomatis-ngagentoskeun supados sistem penjepit langkung épéktip khususna pikeun pamrosésan busbar anu panjang, sareng ogé tiasa ngirangan maksimal padamel operator. Nyiptakeun langkung seueur nilai pikeun palanggan kami.

Aya dua jinis:

GJCNC-BP-50-8-2.0 / SC (Genep punch, geser, mencétan)

GJCNC-BP-50-8-2.0 / C (Dalapan punch, gunting)

Anjeun tiasa milih anjeun peryogi modél

Ékspor Packing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Parameter Téknis utami

    Diménsi (mm) 7500 * 2980 * 1900 Beurat (kg) 7600 Sértipikasi CE ISO
    Kakuatan Utama (kw) 15.3 Tegangan Masukan 380 / 220V Sumber Kakuatan Hidrolik
    Angkatan Kaluaran (kn) 500 Kecepatan Punching (hpm) 120 Sumbu Kontrol 3
    Ukuran Bahan Max (mm) 6000 * 200 * 15 Max Punching Pupus 32mm (Kandel bahan handapeun 12mm)
    Laju Lokasi(X sumbu) 48m / mnt Stroke of Punching Silinder 45mm Positioning Repeatability ± 0.20mm / m
    Max Stroke(mm) X AxisY AxisZ Axis 2000530350 JumlahtinaPaéh PunchingNyukurEmbossing 6/81/11/0  

    Konfigurasi

    Bagian Kontrol Bagian transmisi
    PLC OMRON Pitunjuk linier Precision Taiwan HIWIN
    Sénsor Schneider listrik Tepikeun sekrup bola (séri ka-4) Taiwan HIWIN
    Tombol Kontrol OMRON Dukungan sekrup bola NSK Jepang
    Layar cabak OMRON Bagian Hidrolik
    Komputer Lenovo Klep éléktromagnétik tekanan tinggi Itali
    AC Kontaktor ABB Tabung tekanan tinggi Itali MANULI
    Pamutus Sirkuit ABB Pompa tekanan tinggi Itali
    Motor Servo YASKAWA Parangkat lunak kontrol sareng parangkat lunak pangrojong 3D GJ3D (Parangkat lunak pangrojong 3D dirancang sadayana ku perusahaan kami)
    Supir Servo YASKAWA