Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 1996, Shandong Gaoji Industri Mesin Co., Ltd. khusus dina R&D téknologi kontrol otomatis industri, ogé desainer sareng pabrik mesin otomatis, ayeuna kami mangrupikeun pabrik pangadeg sareng panilitian pangetahuan ilmiah mesin pamrosesan busbar CNC di Cina .

Perusahaan kami gaduh kakuatan téknis anu kuat, pangalaman manufaktur anu beunghar, kontrol prosés anu maju, sareng sistem kontrol kualitas anu lengkep. Kami nyandak kalungguhan dina industri domestik pikeun disahkeun ku sistem manajemen mutu ISO9001: 2000. Perusahaan nyertakeun luasna langkung ti 28000 m2, kalebet daérah gedong langkung ti 18000 m2. Éta ngagaduhan langkung 120 sét peralatan pamrosésan CNC sareng alat deteksi presisi tinggi anu ngalibatkeun pusat mesin CNC, mesin panggilingan portal ageung, mesin bending CNC, sareng sajabana, ngahasilkeun kapasitas produksi 800 sét siri mesin pengolah busbar per taun.

Ayeuna perusahaan gaduh langkung ti 200 padamel kalebet langkung ti 15% téknik rékayasa, ahli anu ngalibatkeun sababaraha disiplin sapertos ilmu material, rékayasa mékanis, kontrol prosés pikeun komputer, éléktronika, ékonomi, manajemén inpormasi sareng sajabina. Perusahaan parantos teras-terasan dihormat salaku "Hi-Tech Enterprise of Shandong Propinsi", "Hi-Tech Product of Jinan City", "Product Independent Inovative of Jinan City", "Jinan City's Civilized and Faithful Enterprises", sareng runtuyan anu sanés judul.

parusahaan urang gaduh kamampuan anu kuat dina rarancang produk sareng pamekaran, gaduh sababaraha téknologi patén sareng téknologi inti propriétik. Éta mingpin industri ku nyéépkeun langkung 65% pangsa pasar di pasar prosesor busbar domestik, sareng ngekspor mesin ka belasan nagara sareng daérah.

Dina jangka waktu anu Berorientasi di Pasar, Kualitas-rooted, Inovasi basis, Service-heula,

kami sacara sepenuh hati bakal nyayogikeun anjeun produk kualitas luhur sareng layanan kelas munggaran!

Wilujeng ngahubungi kami!

0032-scaled