FITUR

Mesin

GJCNC-BP-50

GJCNC-BP-50 mangrupikeun parangkat propésional anu dirancang pikeun ngolah busbar kalayan épisién sareng akurat.

GJCNC-BP-50 is a professional equipment designed to process busbar efficiently and accurately.

MÉTODE ALAT MESIN BISA Mitra

Kalayan anjeun unggal léngkah.

Tina milih sareng ngonpigurasikeun anu leres
mesin pikeun padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan pameseran anu ngahasilkeun kauntungan anu jelas.

Tentang Kami

SHANDONG GAOJI

Diadegkeun dina 1996, Shandong Gaoji Industri Mesin Co., Ltd. khusus dina R&D téknologi kontrol otomatis industri, ogé desainer sareng pabrik mesin otomatis, ayeuna kami mangrupikeun pabrik pangadeg sareng panilitian pangetahuan ilmiah mesin pamrosesan busbar CNC di Cina .

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Gaoji News saminggu 20210305

    Pikeun mastikeun yén sadayana bakal gaduh festival Spring anu ngayakinkeun, insinyur urang kerja keras salami dua minggu, anu mastikeun yén urang bakal gaduh produk sareng suku cadang anu cekap pikeun usum pengadaan saatos festival Spring. ...

  • Gaoji News saminggu 20210126

    Kusabab urang badé liburan Cina Spring Festival dina bulan Pébruari, padamelan unggal departemen janten langkung stabil tibatan sateuacanna. 1. Dina minggu kamari urang parantos réngsé langkung ti 70 pesenan pameseran. Kalebet: 54 unit ...

  • Forum Bisnis Pak-Cina ka-7

    Prakarsa One Belt One Road Cina, anu tujuanana pikeun ngahirupkeun deui Jalan Sutra kuno, parantos micu parobihan kabijakan di nagara-nagara Éropa Tengah sareng Wétan. salaku proyék utama anu penting, Cina-Pakistan Economic Corr ...

  • Paméran Éléktrik Éléktrik sareng Éléktrik Internasional ka-12 Shanghai

    Didirikeun taun 1986, EP diayakeun ku Dewan Éléktrik Cina, Grid Propinsi Tiongkok sareng Cina Grid Kakuatan Kidul, dikelompokeun ku Adsale Exhibition Services Ltd, sareng didukung pinuh ku sadaya Daya utama ...

  • Peralatan lini produksi énggal tina kelompok Daqo

    Dina taun 2020, perusahaan kami parantos ngalaksanakeun komunikasi anu jero sareng seueur perusahaan énergi kelas munggaran domestik sareng asing, sareng ngarengsekeun pamekaran khusus, pamasangan sareng komisioner sajumlah ageung alat UHV. Daqo Group Co., LTD., Didirikeun taun 1965, nyaéta ...