parusahaan urang gaduh kamampuan anu kuat dina rarancang produk sareng pamekaran, gaduh sababaraha téknologi patén sareng téknologi inti propriétik. Éta mingpin industri ku nyéépkeun langkung 65% pangsa pasar di pasar prosesor busbar domestik, sareng ngekspor mesin ka belasan nagara sareng daérah.

Tumbak Suku & Parabot