parusahaan urang gaduh kamampuan anu kuat dina rarancang produk sareng pamekaran, gaduh sababaraha téknologi patén sareng téknologi inti propriétik. Éta mingpin industri ku nyéépkeun langkung 65% pangsa pasar di pasar prosesor busbar domestik, sareng ngekspor mesin ka belasan nagara sareng daérah.

Punching Shearing

  • GJCNC-BP-50

    GJCNC-BP-50

    • Parameter Téknis
    •  1. Sumbu Kontrol: 3 sumbu
    • 2. kakuatan kaluaran: 500kn
    • 3. Laju nyabak: 120HPM
    • 4. Max Punching: ∅32 (ketebalan≤12mm)
    • 5. Ukuran Max Busbar: 6000 * 200 * 15 mm
  • GJCNC-BP-30

    GJCNC-BP-30

    • Unit Punching:
    • 1. Bahan: Tambaga / aluminium;
    • 2. Ukuran Bahan Maksimum: Tambaga busbar 12 * 125 * 6000 mm;
    • 3. Punching maksimum: ∅32 mm;
    • 4. kakuatan kaluaran maksimum: 300KN.
    • Unit gunting:
    • 1. Bahan: Tambaga / aluminium;
    • 2. kakuatan kaluaran maksimum: 300KN.