Warta perusahaan

  • Extreme weather call for secure new energy networks

    Cuaca ekstrem pikeun jaringan énergi anu aman

    Salami sababaraha taun ka pengker, Seueur nagara sareng daérah ngalaman sababaraha kajadian cuaca "bersejarah". Puting beliung, badai, Seuneu leuweung, badai badai, sareng hujan ageung pisan atanapi salju ngagelarkeun pepelakan, ngaganggu utiliti sareng nyababkeun seueur korban jiwa sareng korban jiwa, karugian finansial nyaéta ...
    Maca deui
  • Gaoji News of the week 20210305

    Gaoji News saminggu 20210305

    Pikeun mastikeun yén sadayana bakal gaduh festival Spring anu ngagentoskeun, insinyur urang damel séhat salami dua minggu, anu mastikeun kami bakal ngagaduhan produk sareng suku cadang anu cekap pikeun usum pengadaan saatos festival Spring. ...
    Maca deui
  • Gaoji News of the week 20210126

    Gaoji News saminggu 20210126

    Kusabab urang rék liburan Cina Spring Festival dina bulan Pébruari, padamelan unggal departemen janten langkung stabil tibatan sateuacanna. 1. Dina minggu kamari urang parantos réngsé langkung ti 70 pesenan pameseran. Kalebet: 54 unit ...
    Maca deui
  • The 7th Pak-China Business Forum

    Forum Bisnis Pak-Cina ka-7

    Prakarsa One Belt One Road Cina, anu tujuanana pikeun ngahudangkeun deui Jalan Sutra kuno, parantos micu parobihan kabijakan di nagara-nagara Éropa Tengah sareng Wétan. salaku proyék utama anu penting, Koridor Ékonomi Cina-Pakistan kéngingkeun seueur perhatian ...
    Maca deui
  • The 12th Shanghai International Electric And Electrician Exhibition

    Paméran Éléktrik Éléktrik sareng Éléktrik Internasional ka-12 Shanghai

    Didirikeun taun 1986, EP diayakeun ku Dewan Éléktrik Cina, Grid Propinsi Tiongkok sareng Cina Grid Daya Kidul, dikelompokkeun ku Adsale Exhibition Services Ltd, sareng didukung pinuh ku sadaya Perusahaan Grup Daya Utama sareng Powe ...
    Maca deui
  • New production line equipment of Daqo group

    Peralatan lini produksi énggal tina kelompok Daqo

    Dina taun 2020, perusahaan kami parantos ngalaksanakeun komunikasi anu jero sareng seueur perusahaan énergi kelas munggaran domestik sareng asing, sareng ngarengsekeun pamekaran khusus, pamasangan sareng komisioner sajumlah ageung alat UHV. Daqo Group Co., LTD., Didirikeun taun 1965, nyaéta ...
    Maca deui