parusahaan urang gaduh kamampuan anu kuat dina rarancang produk sareng pamekaran, gaduh sababaraha téknologi patén sareng téknologi inti propriétik. Éta mingpin industri ku nyéépkeun langkung 65% pangsa pasar di pasar prosesor busbar domestik, sareng ngekspor mesin ka belasan nagara sareng daérah.

Mesin Bending

  • GJCNC-BB-S

    GJCNC-BB-S

    • Parameter Téknis
    • 1. kakuatan kaluaran: 350Kn
    • 2. Min U-bentuk bending lébar: 40mm
    • 3. tekanan cairan Max: 31.5Mpa
    • 4. Max Busbar Size: 200 * 12mm (vertikal bending) / 12 * 120mm (Horizontal bending)
    • 5. Malaikat bending: 90 ~ 180 derajat
  • CNC Bus Duct Flaring Machine GJCNC-BD

    CNC Bus Duct Flaring Machine GJCNC-BD

    GJCNC-BD series CNC Busduct Flaring Machine mangrupikeun mesin produksi Hi-Tech anu dikembangkeun ku perusahaan kami, Kalayan fungsi auto dahar, ragaji sareng fungsi flaring (Fungsi sanésna punching, notching sareng contact riveting jsb anu opsional) .Sistem ngadopsi sistem kontrol masing-masing, otomatis input busduct ogé monition real time pikeun tiap prosés, mastikeun langkung aman, gampang, fleksibel. Ningkatkeun grade otomatis sareng kapasitas busduct.