CNC Bus Duct Flaring Machine GJCNC-BD

Pedaran pondok:

GJCNC-BD series CNC Busduct Flaring Machine mangrupikeun mesin produksi Hi-Tech anu dikembangkeun ku perusahaan kami, Kalayan fungsi auto dahar, ragaji sareng fungsi flaring (Fungsi sanésna punching, notching sareng contact riveting jsb anu opsional) .Sistem ngadopsi sistem kontrol masing-masing, otomatis input busduct ogé monition real time pikeun tiap prosés, mastikeun langkung aman, gampang, fleksibel. Ningkatkeun grade otomatis sareng kapasitas busduct.

Detil Produk

Konfigurasi utama

Fungsi sareng Fitur utami

GJCNC-BD series CNC Busduct Flaring Machine mangrupikeun mesin produksi Hi-Tech anu dikembangkeun ku perusahaan kami, Kalayan fungsi auto dahar, ragaji sareng fungsi flaring (Fungsi sanésna punching, notching sareng contact riveting jsb anu opsional) .Sistem ngadopsi sistem kontrol masing-masing, otomatis input busduct ogé monition real time pikeun tiap prosés, mastikeun langkung aman, gampang, fleksibel. Ningkatkeun grade otomatis sareng kapasitas busduct.

Software Rogram GJBD: Sateuacan dioperasikeun, masangkeun data tina busduct sareng disimpen, sacara otomatis ngahasilkeun kode PLC sareng ngamimitian prosés.

Aliran Prosés Otomatis: Beban Beus bar Sacara manual, Dibantosan Clamp otomatis kalibet sareng tuang, clamp otomatis, ragaji sareng flaring jsb (Fungsi opsional: punch, notching, contactor riveting: Kontak Cabin feed kontak sacara otomatis sareng sadar riveting kontak otomatis.

Double Clamp:Klem utama sareng Bantosan. Max X stroke nyaéta 1500mm. Ngagunakeun Double Clamp ku motor servo masing-masing dikawasa, sadar Auto clamp busbar, hemat tanaga gawé, épisiensi tinggi sareng Akurasi.

Conveyor Gancang: Rengse sapotong damel dileupaskeun sacara otomatis ku gancang conveyor stainless, Kekecapan sareng ngajamin henteu aya corétan pikeun dianggo sapotong.

Touschreen HMI: Human-Machine Interface (HMI), operasi gampang, status prosés monitor real time, rékaman Alarm sareng Setup kapang saderhana ogé prosés operasi.

Sistem Transmisi Berkecepatan Tinggi: Bagian transmisi mesin nganggo sekrup bola kualitas luhur, akurat sareng éfisién sareng pituduh linier, disetir ku motor Servo, mastikeun kualitas pangolahan sareng akurasi. Sadaya komponén mangrupikeun mérek terkenal internasional, kualitas saé sareng kahirupan anu tahan.

Struktur Mesin: Awak mesin dilas ku tempering tinggi-temp dina waktosna, struktur saderhana tapi kaku anu saé.

Kabin Alat Kit (Opsional): Simpenan sadaya alat sareng parobih kapang langkung saderhana, aman sareng merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Parameter Téknis utami
    Katerangan Unit Parameter
    Maksakeun Punching kN 300
    Nyingsat kN 300
    Pangélingan kN 300
    Motong Ukuran Bunderan mm 305
    Révolusi r / m 2800
    Kakuatan Motor kw 3
    Stroke Max X1-Jalan mm 1500
    Stroke Max-X2-Jalan mm 5o0
    Stroke Max Y1-Jalan mm 350
    Stroke Max Y2-Jalan mm 250
    Max Flaring Jangkungna mm 30
    Stasion Bunderan Atur 1
    Suar Atur 1
    Punch diatur 1 (Pilihan)
    Kiyeu Atur 1 (Pilihan)
    Ngahubungan Keling Atur 1 (Pilihan)
    Kadali Sumbu 4
    Akurasi pitch Pitch mm / m ± 0,20
    Sumber hawa MPa 0.6 ~ 0.8
    Total Kakuatan kW 17
    Ukuran Max Busbar (LxWxT) mm 6000 × 200 × 6 (Ukuran Anu Séwat Ditata)
    Ukuran Busbar Min (LxW × T) mm 3000 × 30 × 3 (Ukuran sanés Cstomerized)
    Ukuran Mesin: LxW mm 4000 × 2200
    Beurat Mesin kg 5000
     

    Kategori produk