GJCNC-BMA

Pedaran pondok:

  • Parameter Téknis
  • 1. Max Busbar Ukuran: 15 * 140 mm
  • 2. Ukuran Busbar Min: 3 * 30 * 110 mm
  • 3. Max Torsi: 62 Nm
  • 4. Min Diaméter Ballscrew: ∅32 mm
  • 5. Pitch of Ballscrew: 10mm

Detil Produk

Konfigurasi Utama

Rincian Produk

Mesin panggilingan busbar CNC utamina dianggo dina ngeusian panggilingan sareng fillet ageung dina busbar. Éta sacara otomatis ngahasilkeun kode program sareng ngirimkeun kode kana pakakas dumasar kana sarat dina spésifikasi busbar sareng input data kana layar tampilan. Gampang dioperasikeun sareng tiasa mesin busbar busbar busana kalayan katingalna saé.

Kauntungannana

Mesin ieu dipaké pikeun ngalaksanakeun mesin arc sectional pikeun sirah busbar sareng H≤3-15mm, w≤140mm sareng L≥280mm.

Sirah palang bakal mesin kana bentuk sareng struktur anu tetep.

Klem nganggo téknologi centering otomatis pikeun mencét sirah mencét langkung saé kana titik bantalan gaya.

A booster digunakeun dina sirah anu mencét pikeun ngamankeun stabilitas bahan damel, pangaruh permukaan mesin anu langkung saé.

Panyekel alat BT40 standar dunya digunakeun pikeun ngagantian sabeulah gampang, kaku sareng akurasi tinggi.

Mesin ieu ngadopsi sekrup bola presisi tinggi sareng pituduh linier. Beban pituduh ukuran ageung-beurat parantos dipilih pikeun nawiskeun kaku anu langkung saé pikeun sadaya mesin, nurunkeun geter sareng noise, ningkatkeun kualitas workpiece sareng mastikeun akurasi sareng efisiensi anu luhur.

Ngagunakeun komponén mérek terkenal di dunya sareng dunya, mesin ieu umur panjang sareng tiasa ngajamin kualitas luhur.

Program anu dianggo dina mesin ieu nyaéta parangkat lunak program grapik otomatis anu dipasang ku perusahaan urang, sadar kana otomatisasi dina program. Operatorna henteu kedah ngartos sagala rupa kode, ogé anjeunna henteu kedah terang kumaha ngoperasikeun pusat mesin tradisional. Operator na ngan kedah ngalebetkeun sababaraha parameter ku ngarujuk kana grafik, sareng alat-alatna bakal sacara otomatis ngahasilkeun kode mesin. Butuh waktos anu langkung pondok tibatan pamrograman manual sareng ngaleungitkeun potensi kasalahan kode anu disababkeun ku program manual.

Busbar mesin dina mesin ieu katingalina saé, henteu dikaluarkeun titik, ngahususkeun ukuran kabinet pikeun ngahémat rohangan sareng ngirangan konsumsi tambaga.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Konfigurasi

    Diménsi (mm) Beurat (kg) Ukuran méja Kerja (mm) Sumber hawa (Mpa) Total Kakuatan (kw)
    2500 * 2000 3300 350 * 900 0,5 ~ 0,9 11.5

    Parameter Téknis

    Daya Moter (kw) 7.5 Servo Power (kw) 2 * 1.3 Max Torpue (Nm) 62
    Modél Panyekel Alat BT40 Alat Diaméter (mm) 100 Laju Spindle (RPM) 1000
    Lebar Bahan (mm) 30 ~ 140  Panjang Bahan Min (mm) 110 Kandel Bahan (mm) 3 ~ 15
    X-Axis Stoke (mm) 250 Y-Axis Stoke (mm) 350 Laju Posisi Gancang (mm / mnt) 1500
    Pitch of Ballscrew (mm) 10 Akurasi Posisi (mm) 0,03 Kacepetan Dahar (mm / mnt) 1200

    Kategori produk