parusahaan urang gaduh kamampuan anu kuat dina rarancang produk sareng pamekaran, gaduh sababaraha téknologi patén sareng téknologi inti propriétik. Éta mingpin industri ku nyéépkeun langkung 65% pangsa pasar di pasar prosesor busbar domestik, sareng ngekspor mesin ka belasan nagara sareng daérah.

Mesin panggilingan

  • GJCNC-BMA

    GJCNC-BMA

    • Parameter Téknis
    • 1. Max Busbar Ukuran: 15 * 140 mm
    • 2. Ukuran Busbar Min: 3 * 30 * 110 mm
    • 3. Max Torsi: 62 Nm
    • 4. Min Diaméter Ballscrew: ∅32 mm
    • 5. Pitch of Ballscrew: 10mm