FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

T: Naha anjeun pabrik, perusahaan dagang atanapi pihak katilu?

Kami pabrik anu perenahna di Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, Cina sareng didirikeun taun 1994. Wilujeng sumping pikeun nganjang anjeun.

Q: Naon jaminan kualitas anu anjeun sayogi sareng kumaha anjeun ngendalikeun kualitas?

Ngadegkeun prosedur pikeun mariksa produk dina sadaya tahapan prosés manufaktur - bahan baku, dina bahan prosés, bahan anu divalidasi atanapi diuji, barang bérés, jst.

T: Naon jasa anjeun tiasa nawiskeun?

Jasa Pra-diobral:

Jasa konsultan (Ngajawab patarosan klien)

Rencana desain utami gratis

Ngabantosan klien pikeun milih rencana pangwangunan anu cocog

Itungan harga

Sawala bisnis & téknologi

Jasa Penjualan: Kiriman data réaksi dukungan pikeun ngarancang yayasan

Kiriman gambar konstruksi

Nyayogikeun syarat pikeun nambalan

Buku petunjuk konstruksi

Pabrikan & pengepakan

Tabel matéri statistik

Pangiriman

Sarat sanésna ku klien

Saatos-jasa: Jasa pangawasan pamasangan

Q: Kumaha carana kéngingkeun cutatan anu akurat?

Upami anjeun tiasa nyayogikeun data proyék ieu, kami tiasa nawiskeun anjeun ku cutatan anu akurat.

Q: Sabaraha lami tiasa pigura rohangan dianggo?

Kahirupan panggunaan struktur utami nyaéta kahirupan biasa anu dirancang, nyaéta 50-100 taun (paménta standar GB).

Q: Kumaha carana kéngingkeun cutatan anu akurat?

Pamakéan hirup tina lapisan PE biasana 10-25 taun. Umur panggunaan panel lampu siang dina hateupna langkung pondok, biasana 8-15 taun.

Hoyong damel sareng urang?