GJCNC-BB-S

Pedaran pondok:

  • Parameter Téknis
  • 1. kakuatan kaluaran: 350Kn
  • 2. Min U-bentuk bending lébar: 40mm
  • 3. tekanan cairan Max: 31.5Mpa
  • 4. Max Busbar Size: 200 * 12mm (vertikal bending) / 12 * 120mm (Horizontal bending)
  • 5. Malaikat bending: 90 ~ 180 derajat

Detil Produk

Konfigurasi Utama

Rincian Produk

GJCNC-BB Series dirarancang pikeun ngabengkokkeun bahan busbar kalayan épisién sareng akurat

CNC Busbar Bender mangrupikeun alat pamrosésan busbar khusus anu dikawasa ku komputer, Ngaliwatan sumbu X sareng koordinasi sumbu-Y, tuang manual, mesin tiasa ngarengsekeun sababaraha jinis tindakan bending sapertos bending level, bending vertikal ngalangkungan pamilihan tilem anu béda. Mesin tiasa cocog sareng parangkat lunak GJ3D, anu tiasa akurat ngitung panjang ekstensi bending. Parangkat lunak sacara otomatis tiasa mendakan seureutan léngkok pikeun workpiece anu meryogikeun sababaraha kali ngalipet sareng otomatisasi program diwujudkeun.

Palaku Utama

Fitur tina GJCNC-BB-30-2.0

Mesin ieu ngadopsi struktur bending tipe tertutup unik, éta ngagaduhan sipat premium tina tipe bending anu tertutup, sareng éta ogé ngagaduhan genah tina bending type open.

Bend Unit (sumbu-Y) ngagaduhan fungsi kompénsasi kasalahan sudut, akurasi bending na tiasa minuhan norma kinerja tinggi. ± 01 °.

Nalika éta dina bending nangtung, mesin ngagaduhan fungsi clamping otomatis sareng pelepasan, épisiensi pamrosésan ningkat pisan dibandingkeun sareng clamping manual sareng pelepasan.

Parangkat lunak GJ3D Programming

Inorder pikeun ngawujudkeun otomatis coding, gampang sareng gampang dioperasikeun, urang ngarancang sareng ngembangkeun perangkat lunak desain bantosan khusus GJ3D. Parangkat lunak ieu sacara otomatis tiasa ngitung unggal tanggal dina prosés busbar sadayana, janten éta tiasa nyingkahan limbah bahan sabab ku kasalahan tina coding manual; sareng salaku perusahaan munggaran nerapkeun téknologi 3D pikeun industri pamrosésan busbar, parangkat lunak éta tiasa nunjukkeun sadaya prosés nganggo modél 3D anu langkung jelas sareng ngabantosan ti kantos.

Upami anjeun kedah ngarobih inpormasi setelan pakakas atanapi parameter maot dasar. Anjeun tiasa ogé masangkeun tanggal sareng unit ieu.

Layar cabak

Antarmuka komputer-manusa, operasi saderhana sareng tiasa nunjukkeun status operasi program sacara langsung, layar tiasa nunjukkeun inpormasi alarm tina mesin; éta tiasa nyetél parameter maot dasar sareng ngendalikeun operasi mesin.

Sistem Operasi Kacepetan

Pangiriman sekrup bola anu akurat tinggi, dikoordinirkeun sareng pituduh lempeng anu akurat tinggi, presisi tinggi, épéktip gancang, waktos jasa anu lami sareng teu aya noise.

Bahan gawe


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Parameter Téknis

    Total Beurat (kg) 2300 Diménsi (mm) 6000 * 3500 * 1600
    Tekanan Cairan Max (Mpa) 31.5 Kakuatan Utama (kw) 6
    Angkatan Kaluaran (kn) 350 Max Stoke of bending silinder (mm) 250
    Ukuran Bahan Max (Bending vertikal) 200 * 12 mm Ukuran Bahan Max (Bending Horisontal) 120 * 12 mm
    Kacepetan maksip tina sirah Bending (m / mnt) 5 (Modeu gancang) /1.25 (Modeu laun) Sudut Bending Max (gelar) 90
    Kecepatan maksimal blok gurat Bahan (m / mnt) 15 Stoke of Bahan gurat blok (X Axis) 2000
    Bending Precision (gelar) Auto compensation <±0.5Manual compensation <±0.2 Min U-bentuk Bending Wideness (mm) 40 (Catetan: mangga konsultasi sareng perusahaan kami nalika anjeun peryogi jinis anu langkung alit)