BM303-S-3

Pedaran pondok:

  • Unit Punching:

  • 1. Bahan: Tambaga / aluminium;

  • 2. Kandel prosés: Tambaga busbar 15mm;

  • 3. Punching maksimum: ∅32 (ketebalan ≤10mm), ∅25 (kandel ≤15mm);

  • 4. kakuatan kaluaran maksimum: 350KN.

  • Unit gunting:
  • 1. Bahan: Tambaga / aluminium;
  • 2. Ukuran Maksimum: 15 * 160mm;
  • 3. kakuatan kaluaran maksimum: 350KN. 

Detil Produk

Konfigurasi Utama

Panjelasan Produk

BM303-S-3 Series mangrupikeun mesin pengolah busbar multifungsi anu dirarancang ku perusahaan urang (nomer patén: CN200620086068.7). Alat-alat ieu tiasa nyabak, nyukur sareng ngagulung sadayana dina waktos anu sami.

Kauntungannana

Kalayan maot anu pas, unit punch tiasa ngolah bunderan, bujur sareng alun-alun atanapi emboss area 60 * 120mm dina busbar, sareng ogé tiasa ngempelkeun atanapi ngagésér iteuk tambaga.

Unit ieu ngadopsi struktur integral buleud, operator tiasa ngagentos pupus dina 2 menit.

Unit gunting milih metode gunting tunggal, henteu ngadamel corétan nalika nyukur bahanna.

Sareng unit ieu ngadopsi struktur integral buleud anu épéktip sareng sanggup umur panjang.

Unit bending tiasa ngolah bending level, bending vertikal, pipa siku bending, terminal sambung, Z-bentuk atanapi corak bungkuk ku robih tilem.

Unit ieu dirancang pikeun dikawasa ku bagian PLC, bagian-bagian ieu kerjasama sareng program kontrol urang tiasa mastikeun anjeun gaduh pangalaman anu gampang dioperasikeun sareng workpiece akurasi tinggi, sareng unit bending ditempatkeun dina platform anu mandiri anu mastikeun sadayana tilu unit tiasa dianggo sami waktos.

Panel kontrol, antar muka mesin-manusa: anjeunna parangkat lunak saderhana dioperasikeun, ngagaduhan fungsi panyimpenan, sareng merenah pikeun operasi anu diulang. Kontrol mesin nyoko kana metode kontrol angka, sareng akurasi mesinna tinggi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Konfigurasi

    Diménsi Bangku Gawé (mm) Beurat Mesin (kg) Total Kakuatan (kw) Tegangan Gawe (V) Jumlah Unit Hidrolik (Pic * Mpa) Modél Kontrol
    Lapisan I: 1500 * 1200 Lapisan II: 840 * 370 1280 11.37 380 3 * 31.5 PLC + CNCangel ngalipet

     Parameter Téknis utami

      Bahan Watesan Ngolah (mm) Max Kaluaran Kakuatan (kN)
    Unit punch Tambaga / Aluminium ∅32 (kandel≤10) ∅25 (kandel≤15) 350
    Unit gunting 15 * 160 (Shearing Tunggal) 12 * 160 (Punching Shearing) 350
    Unit bending 15 * 160 (Bending vertikal) 12 * 120 (Horisontal Bending) 350
     * Katiluna unit tiasa dipilih atanapi ngarobih sakumaha kustomisasi.