BM603-S-3

Pedaran pondok:

  • Unit Punching:

  • 1. Bahan: Tambaga / aluminium;

  • 2. Kandel prosés: Tambaga busbar 16mm;

  • 3. Punching maksimum: Ф32;

  • 4. kakuatan kaluaran maksimum: 600KN.

  • Unit gunting:
  • 1. Bahan: Tambaga / aluminium;
  • 2. Ukuran Maksimum: 16 * 260mm;
  • 3. kakuatan kaluaran maksimum: 600KN.

Detil Produk

Konfigurasi Utama

Panjelasan Produk

BM603-S-3 Series mangrupikeun mesin pengolah busbar multifungsi anu dirarancang ku perusahaan urang. Alat-alat ieu tiasa nyabak, nyukur sareng ngagulung sadayana dina waktos anu sami, sareng dirarancang khusus pikeun ngolah busbar ukuran ageung.

Kauntungannana

Unit punching ngadopsi pigura kolom, tega gaya wajar, sacara efektif tiasa mastikeun pamakean jangka panjang tanpa deformasi. Punching die instal hole diolah ku mesin kontrol numerik anu bakal mastikeun presisi tinggi sareng umur panjang, sareng seueur prosés sapertos liang buleud, liang buleud panjang, liang pasagi, dobel dobel atanapi embossing tiasa direngsekeun ku cara ngagentoskeun paeh.

Unit gunting ogé ngadopsi bingkai kolom anu bakal nyayogikeun langkung seueur kakuatan pikeun péso, péso luhur sareng handap dipasang vertikal sajajar, modél gunting tunggal mastikeun kerf rata kalayan henteu runtah.

Unit bending tiasa ngolah bending level, bending vertikal, pipa siku bending, terminal sambung, Z-bentuk atanapi corak bungkuk ku robih tilem.

 Unit ieu dirancang pikeun dikawasa ku bagian PLC, bagian-bagian ieu kerjasama sareng program kontrol urang tiasa mastikeun anjeun gaduh pangalaman anu gampang dioperasikeun sareng workpiece akurasi tinggi, sareng unit bending ditempatkeun dina platform anu mandiri anu mastikeun sadayana tilu unit tiasa dianggo sami waktos.

Panel kontrol, antar muka mesin-manusa: anjeunna parangkat lunak saderhana dioperasikeun, ngagaduhan fungsi panyimpenan, sareng merenah pikeun operasi anu diulang. Kontrol mesin nyoko kana metode kontrol angka, sareng akurasi mesinna tinggi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Konfigurasi

    Diménsi Bangku Gawé (mm) Beurat Mesin (kg) Total Kakuatan (kw) Tegangan Gawe (V) Jumlah Unit Hidrolik (Pic * Mpa) Modél Kontrol
    Lapisan I: 1500 * 1500Lapisan II: 840 * 370 1800 11.37 380 3 * 31.5 PLC + CNCbidadari ngalipet

    Parameter Téknis utami

      Bahan Watesan Ngolah (mm) Max Kaluaran Kakuatan (kN)
    Unit punch Tambaga / Aluminium ∅32 600
    Unit gunting 16 * 260 (Single Shearing) 16 * 260 (Punching Shearing) 600
    Unit bending 16 * 260 (Bending vertikal) 12 * 120 (Horisontal Bending) 350
     * Katiluna unit tiasa dipilih atanapi ngarobih sakumaha kustomisasi.