Gaoji News saminggu 20210305

DSC_3900-2-1-1024x429

Pikeun mastikeun yén sadayana bakal gaduh festival Spring anu ngayakinkeun, insinyur urang kerja keras salami dua minggu, anu mastikeun yén urang bakal gaduh produk sareng suku cadang anu cekap pikeun usum pengadaan saatos festival Spring.

DSC_0179-768x432
DSC_4015-768x513

1. Ti FEB 28 dugi ka 4 Maret, urang ngagaduhan 38 tagihan pengadaan anyar, kalebet 3 potongan mesin punch sareng shearing CNC, 4 buah mesin bending servo CNC, 2 buah mesin panggilingan busbar. 29 lembar mesin busbar multifungsi.

Sareng tanggal 2 Mar, 14 mesin pamrosésan busbar multifungsi, 2 jalur pamrosésan busbar CNC, sareng 3 mesin pamrosésan busbar CNC dikaluarkeun hiji dina hiji dinten.

DSC_2940-768x450
DSC_2909-768x431

2. Salami istirahat pondok ieu saatos Festival Spring, kami négosiasi sareng seueur perusahaan desain produk berteknologi tinggi. Ngagabungkeun umpan balik pelanggan, laporan panilitian pasar, sareng naséhat propésional, kami ngadamel rencana kasar ilmiah pikeun proyek pamutahiran produk 2021's.

1

3. Pikeun ningkatkeun tingkat manajemén terintegrasi, perusahaan urang ngondang organisasi propésional mayar panyilidikan anu jero. Hatur nuhun kana taun ngajaga hubungan antara perusahaan urang sareng organisasi propésional, saatos komunikasi lengkep sareng karyawan di sagala rupa departemén, organisasi profesional parantos negeskeun kaayaan produksi sareng manajemén perusahaan urang, sareng masihan bongbolongan anu positip sareng komprehensif pikeun pamekaran sareng pembaruan parusahaan urang.

DSC_3939-768x513
DSC_3900-3-768x513

Pos waktos: Mei-15-2021