Forum Bisnis Pak-Cina ka-7

Prakarsa One Belt One Road Cina, anu tujuanana pikeun ngahirupkeun deui Jalan Sutra kuno, parantos micu parobihan kabijakan di nagara-nagara Éropa Tengah sareng Wétan. salaku proyék penting anu penting, Koridor Ékonomi Cina-Pakistan meunang seueur perhatosan taun-taun ieu. Inorder pikeun nyayogikeun program solusi kakuatan sareng lalu lintas anu langkung saé pikeun urang Pakistan, Forum Bisnis Pak-Cina ka-7 - Expo Industri 3 lumangsung di Lahor International Expo-center ti tanggal 2 dugi ka 4 Séptémber.

DSC_0142-1024x576

Salaku sobat lami perusahaan énergi Pakistan, perusahaan kami ngiringan pameran éta kalayan inpormasi peralatan sareng solusi Pabrik perusahaan listrik anyar pikeun mitra Pakistan. 


Pos waktos: Mei-10-2021