Paméran Éléktrik Éléktrik sareng Éléktrik Internasional ka-12 Shanghai

Didirikeun taun 1986, EP diayakeun ku Dewan Éléktrik Cina, Grid Propinsi Tiongkok sareng Cina Grid Daya Kidul, dikelompokeun ku Adsale Exhibition Services Ltd, sareng didukung pinuh ku sadaya Perusahaan Grup Daya Utama sareng Perusahaan Grid Daya. Langkung 30 taun lagu catetan suksés sareng pangalaman, éta parantos janten pameran kakuatan listrik pangageungna sareng paling terkenal anu didukung ku UFI Approved Event di Cina sareng parantos dikenal luas ku pamimpin pasar global sareng asosiasi perdagangan internasional.

Dina 6-8 Nopémber 2019, upacara grand industri kakuatan taunan diayakeun di Shanghai New International Expo Center (Aula N1-N4). Pameran ieu parantos nyiptakeun genep daérah paméran khusus: Internét énergi, alat-alat manufaktur anu calakan, otomatisasi listrik, transmisi sareng distribusi hiji-titik, darurat kaamanan kakuatan, konservasi énergi sareng perlindungan lingkungan. Langkung ti sarébu mérek peralatan listrik sareng listrik ngarah di bumi sareng di mancanagara sapinuhna nunjukkeun narabas anyar pasar tenaga listrik dina sagala rupa bidang.

Dina paméran ieu, perusahaan urang, dipandu ku ideu nyayogikeun rencana palaksanaan otomatis listrik énggal, digabungkeun sareng inovasi téknologi dina sataun katukang, ngaluncurkeun sajumlah peralatan énggal, kalebet peralatan pusat pengolahan bar tembaga CNC, sistem servo énggal panggilingan juru busbar sareng teknologi ngadamel kembang pulas pikeun alat transmisi sareng distribusi, anu dipikaresep ku seuseueurna pemirsa.


Pos waktos: Mei-10-2021