Peralatan lini produksi énggal tina kelompok Daqo

Dina taun 2020, perusahaan kami parantos ngalaksanakeun komunikasi anu jero sareng seueur perusahaan énergi kelas munggaran domestik sareng asing, sareng ngarengsekeun pamekaran khusus, pamasangan sareng komisioner sajumlah ageung alat UHV.

Daqo Group Co., LTD., Didirikeun taun 1965, mangrupikeun grup perusahaan tingkat tinggi anu kalibet dina setél listrik lengkep tinggi sareng rendah, komponén, alat-alat karéta gancang sareng industri sanés, ngalibetkeun dina bidang listrik, investasi , sains sareng teknologi. Éta parantos ngadegkeun opat markas industri di Cina, sareng ampir 10.000 karyawan sareng total aset 6 milyar yuan. Éta gaduh 28 perusahaan bawahan, diantarana 7 mangrupikeun usaha patungan sareng Siemens di Jérman, Moeller di Jérman, Eaton di Amérika Serikat, Cerberus di Swiss sareng Ankater di Dénmark.

Saatos damel raket sareng insinyur téknis grup Daqo salami ampir tilu sasih, kami parantos nyayogikeun Daqo Group sareng alat-alat anu diperyogikeun pikeun jalur produksi anu énggal. Sareng réngsé pamasangan lapangan sareng komisi alat dina 5 dinten, jalur produksi énggal lancar di produksi.

1 (6)
1 (5)
1 (4)
1 (8)
1 (7)

Pos waktos: Mei-10-2021