Gaoji News saminggu 20210126

DSC_3900-2-1-1024x429

Kusabab urang badé liburan Cina Spring Festival dina bulan Pébruari, padamelan unggal departemen janten langkung stabil tibatan sateuacanna.

1. Dina minggu kamari urang parantos réngsé langkung ti 70 pesenan pameseran.

Kalebet:

54 unit mesin pengolah busbar multifungsi tina sababaraha jinis;

7 unit mesin servo bending;

4 unit mesin panggilingan busbar ;

8 unit mesin nyabak busbar sareng mesin gésér.

DSC_0163-768x432

2. Genep unit garis pamrosesan busbar ODM ngamimitian prosés ngarakit. Jalur pamrosésan busbar ieu dipesen ku konsumén anu béda ti Hebei sareng propinsi Zhejiang. Bagéan unit-unit ieu dirobih pikeun nyumponan sarat anu béda ngeunaan kinerja alat, pilihan aksésoris, sareng desain penampilan saluyu sareng sarat konsumén.

3. Kantor panilitian sareng pamekaran perusahaan Shandong Gaoji ngadamel terobosan di alat corollary énggal, alat-alat corollary tina jalur pamrosésan busbar otomatis sacara otomatis kana tahap percobaan anu énggal.

DSC_0170-768x432

4. Ku 22 Januari, kusabab kaayaan pandemi, urutan INT ngirangan sakitar 30% dibandingkeun sareng waktos anu sami taun kamari. Di sisi anu sanésna, kauntungan tina rencana pamulihan industri pamaréntahan, tatanan nagri tetep ningkat saprak Jun 2020, penjualan sami-sami dibandingkeun sareng taun kamari.


Pos waktos: Mei-11-2021